84studios breakdance school groningen rooster maandag
84studios breakdance school groningen rooster donderdag
84studios breakdance school groningen rooster weekenden

De allerjongsten: 5-7 jaar

Elke donderdag van 17:00 tot 17:30 is er de beginners les voor de allerjongste breakers. Onder leiding van Danny wordt er een half uur lang op een spelende manier kennis gemaakt met breakdance. Handstand, hoofdstand, koprol en kleine dansmoves, een soort gymles op muziek, maar dan leuker!

Categorie B: 7-15 jaar

Dit seizoen werken we voor het eerst met categorien.
Onder Categorie B vallen kids die nog niet langer dan 2 jaar dansen. Wanneer je net start zijn dit dus de lessen waar je aanwezig wil zijn om je basis onder de knie te krijgen :)

Categorie A: 7-15 jaar

Voor de dansers die inmiddels 2 jaar of langer rond lopen bij de studio hebben we categorie A in het leven geroepen. Tijdens dit uur gaan we nieuwe uitdagingen opzoeken en is er aansluitend uiteraard een open training!

16 plus les

Ook dit jaar hebben we op maandag weer de 16 plus les, voor dansers die op iets latere leeftijd besloten te starten. Olv Dennis leer je altijd nieuwe moves!

galliope

Weekenden

Elk weekend bieden we minimaal 1 open training. Normaliter stonden de weekenden altijd in het teken van workshops, jams en ook roadtrips naar andere events.. Dit hopen we weer meer te kunnen gaan doen. Voor nu hebben we besloten het eerst een wisselend programma te noemen ;)